Vi gratulerer Storebrand med lansering! 5

Storebrand skadeforsikring  Vi er stolte over å presentere Storebrands nye nettløsning for skadeforsikring. Vi var med i utviklingen, og dette er resultatet av fokusering på sluttbrukere fra dag 1. Fire brukertester har styrt prosessen i mål. Storebrand ønsket seg en brukervennlig løsning, hvor forsikringer kun skal selges via nettsiden. For å gjøre det lett å kjøpe forsikring på nett må produktene komme i fokus.

Dagbladet virker også godt fornøyde:

“Dagbladet har gjennomgått pilotversjonen av nettløsningen. Den er så enkel og brukervennlig at det er en fryd, og bør føre til en revidering hos konkurrentene. Du slipper blant annet å taste inn personnummer, slik de fleste andre krever, og kan ta en hurtigsjekk av bilforsikringen din.” (Fra papirutgaven 07/12/06).

Se Storebrands nye løsning og bedøm selv.