getcomixxx.com

Bad Usability Calendar 2007 er her! 8

Slik ser årets kalender utEndelig er den her: Årets “Bad Usability Calendar” er om mulig enda mer unyttig enn de tidligere årganger (sammenlign gjerne med utgavene fra 2005 og 2006). Her er det blant annet eksempler på overdreven bruk av AJAX, Navigation Overload og tvilsom bruk av emnekart.

Last ned Bad Usability Calendar 2007 (PDF, A4) (PDF, A3)

The English version of the calendar is now available, also including information about how to translate it to your language)
Prosessen med å lage en ny kalender startet allerede i november og vi takker for alle kreative innspillene vi har fått til årets kalender! Vi utlovet en nummeret utgave av den nye kalenderen til den som kom med det beste forslaget til presentasjon av en enkelt måned. Vinnerforslaget vi har plukket ut kom fra designarkitekt Dov Rosner ved Amdocs, som foreslo en måned med dårlige feilmeldinger.

Ett viktig kriterum for oss når vi lager kalenderen er at alle månedene skal kunne brukes, bare på en lite brukervennlig måte. Bedøm selv om vi har lyktes med dette.

Nytt av året er at vi har lisensiert kalender under Creative Commons. Dette innebærer at vi tillater andre å distribuere og videreutvikle kalenderen så lenge de oppgir oss som kilde (Les lisensbetingelsene her).