Hva vil du lære om på Webdagene 2007? 0

Webdagene 2007 er en todagers konferanse med fokus på hvordan lage gode og brukervennlige sider, basert på praktisk erfaring og casehistorier. Kurset er beregnet på alle som jobber med innhold, vedlikehold og utforming av egne nettsteder, portaler eller intranett. Målgruppen er webredaktører, webmastere, informasjonsansvarlige og markedsførere.

Programmet er for tiden under utforming, og nå gir vi dere muligheten til å være med å bestemme hvilke temaer vi skal ta for oss.

Foreløpig er det avgjort at vi skal se på alle prosesser i utviklingen av nettsteder. Med andre ord er det duket for strategi og konseptfase, brukergrupper, informasjonsarkitektur, design, utvikling og markedsføring og målinger i etterkant av lansering.

Er det noe spesielt dere ønsker at vi skal dekke? Har dere tips til gode foredrag og foredragsholdere? Har dere en anbefaling til lokaliteter for webdagene 2007? – Send oss dine kommentarer under eller en e-post til info@webdagene.no så tar vi det med i vurderingene våre.

Årets begivenhet finner sted 20. og 21. september og krever ingen faglige forkunnskaper.

Konferansen blir arrangert av NetLife Research i samarbeid med .IxD. Se også hva .IxD skriver om webdagene på sin egen firmablogg, kuttisme.no. Om kort tid kommer også det mer informasjon om programmet på www.webdagene.no.