getcomixxx.com

Operaen – kun for den utvalgte elite? 24

4,1 milliarder kroner har det kostet å bygge Operaen i Bjørvika. Jeg lurer på hvor mye det har kostet å lage billettbestillingsløsningen på operaen.no. Hvis jeg kan komme med en anbefaling – legg noen flere kroner i dette bestillingsløpet hvis dere vil fylle hovedscenen.

Bestillingsløpet i Operaen

Operaen er populær, og det er få ledige plasser igjen på mange av forestillingene. Bestillingen gir absolutt ingen informasjon om ledige plasser. Det betyr at man må lete på kryss og tvers gjennom de tre etasjene i tillegg til orkester og parkett for å finne plassene som er tilgjengelig.

Jeg er ikke interessert i de plassene som er tatt – bare fortell meg hvor det er ledig.

Tilbakeknappen

Respect the back buttonI tillegg synder bestillingsløsningen mot en av de viktigste funksjonene ved bestillingsløp på internett – den hellige tilbakeknappen.

Vi vet at når brukerne ikke føler at de kommer nærmere målet sitt, vil de klikke på tilbakenappen i sin egen nettleser. Billettbestillingen er en prosess hos Operaen, og tilbakeknappen vil være førstevalget for å gå tilbake til forrige trinn i prosessen – særlig når du har forsøkt å finne ledige plasser for tiende gang på Porgy og Bess.

Prøv dette hos operaen, og du faller helt ut av bestillingsløpet.

Jeg vil derfor påstå at operaen utelukkende er for eliten av brukere, de som finner seg i å lete etter ledige billetter i timesvis og som ikke bruker tilbakeknappen i nettleseren sin.

Oppdatering: