Webdagene 2008: Videohandel i ei YouTube-verd – Justin Foster 5

Justin Foster pÃ¥ Webdagene 2008Justin Foster (grunnlegger av Video Commerce Consortium i Seattle, Co-grunnleggar av Liveclicker og bloggar på VideoRetailer) opna Webdagene 2008 med å snakka om videohandel som ein del av framtida på web.

Han meiner at ein ser meir og meir bruk av video på internett og at bruk av video i e-handel er det neste logiske steget i utviklinga av handel og reklame på nett.

Fordelen med bruk av video i dag er at alle kan produsera; alt du treng er ein mobiltelefon.

Ok, så kvifor meiner Justin at du skal bruka video?

Kva bør du tenkja på før du startar?

5 tips for betre rangering i søkemotorar:

5 tips til høgare konverteringsrate

Sånn kjem du igang

Me i NetLife Research har så smått byrja å ta i bruk video på nettstaden vår, og har lagt ut ein video som illustrerar korleis eye-tracking fungerar. Den viser på ein enkel måte korleis det fungerar, noko som kan vera vanskelig å forklara i tekstleg form.

Er det nokon der ute som har gode eksempel på bruk av video på nett?

Martha Lyngnes

Flere artikler av Martha CV

5 kommentarer

  1. Veldig “amerikansk” foredrag og tankegang, med en enkel “implementer video og bli suksessfull”-tilnærming.

    Er ikke sikker på at video kommer til å ta av i så stor grad han snakker om heller. Det er greit nok at teknologien kommer, og “alle” får bredbånd. Men vil folk virkelig bruke 2 minutter av tiden sin til å se et reklameinnslag for bedriften din? I think not…

  2. Hadde ikke skadet om dere lot dere vente med å poste artikler til litt etter webdagene – så dere selv kunne komme med innspill, og ikke bare printe ut notatene. Hadde vært litt mer givende tror jeg.

  3. Vldig inspirerende sesjon om hvordan bruke video på nett. Budskapet var vel ikke å kjøre reklamefilm for selskapet som kommentert over, men å skape en merverdi for kunden, med video som virkemiddel. Har stor tro på at video kan egne seg godt i kontekster hvor tekst og bilde ikke helt strekker til. feksempel ved salg av produkter som en leilighet, et nytt kjøkken eller en brudekjole. Eller at en ansatt forteller litt om sin jobbsituasjon i rekrutteringsøyemed. Youtube er en av verdens største nettsteder, folk er vante videobrukere. Brukt riktig vil dette øke brukeropplevelsen :)

  4. ma sjekke:)

  5. Pingback: → Webdagene 2008 | Ctrl .no

Skriv en kommentar

  • *

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>