UX-konferanser første halvår 2011 3

SXSW Interactive

11. – 15. mars i Austin

I tillegg til å være musikk- og filmfestival, er South by Southwest også 5 dager med konferanse for kreative sjeler og teknologi-interesserte. Foreløpig er Bruce Sterling og grunnleggeren av 4chan.org på plass.

Web 2.0 Expo

28. – 31. mars i San Francisco

Årets konferanse vil legge særlig vekt på hvordan den digitale økonomien genrerer nye forretningsmuligheter. Hvem gjør hva, og hvordan tjener de penger og utgjør en forskjell? Konferansen er ment å være for designere, utviklere, entreprenører, markedsføringsfolk og forretningsutviklere.

IA Summit

30. mars – 3. april i Denver

Etter 11 år med IA Summit, skal konferansen ta for seg hvor informasjonsarkitektur står i dag og hva som venter oss fremover. Peter Morville og Kevin Cheng er noen av de du kan høre på konferansen.

MIX11

12. – 14. april i Las Vegas

MIX11 er en konferanse for utviklgere, designere og UX-folk. Temaene i år spenner fra tekniske, kodebaserte temaer til innholdsstrategi, usability og design.

UX London

13. – 15. april i London

Alan Cooper, forfatteren av the Inmates are Runnng the Asylum og Louis Rosenfeld kommer.

Gel 2011

28. – 29. april i New York City

I stedet for å fokusere på ett område som design eller teknologi, prøver Gel å se på totalopplevelsen. Foreløpig er Perry Chen fra Kickstarter klar.

An Event Apart

2. – 3. mai i Boston og 13. – 15. juni i Atlanta

Konferanse for utviklere som også er opptatt av innhold, brukeropplevelse og design. Noen av navnene på plakaten er Jason Santa Maria, Jared SpoolLuke Wroblewski, Jeffrey Zeldman og  Kristina Halvorson.

CHI 2011

7. – 12. mai i Vancouver

Årets konferanse fokuserer på å jevne ut forskjellene og få folk til å samarbeide på tvers av kulturer, teknologi, erfaring og ideer.

UXLx

11. – 13. mai i Lisboa

3-dagerskonferanse med bl.a. Don Norman og Todd Zaki Warfel.

3 kommentarer

  1. Pingback: → Tweets that mention UX-konferanser første halvår 2011 | IAllenkelhet -- Topsy.com
  2. Hårfint innenfor første halvår: http://www.eyetrackux.com/

  3. Im thankful for the blog article.Much thanks again. Want more.

Skriv en kommentar

  • *

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>