Topp 10 på Iallenkelhet i 2011 0

 

Dette er bloggpostene som traff våre lesere best i 2011.

  1. Netlife redesign:  I mars fikk Netlife Research ny merkevareplattform og grafisk profil. Her gir Inge et innblikk i prosessen bak designet.
  2. App eller webapplikasjoner? Hva skiller apper fra webapplikasjoner og når er det smart å utvikle det ene fremfor det andre? Nikolai forklarer.
  3. 5 metoder for å sjekke om nettstedet ditt funker: Vet du hva brukerne dine vil ha, hva de er fornøyd med og hvordan de opptrer på nettstedet ditt? Bjørn viser deg fem metoder for å komme i gang.
  4. Unngå tapsprosjekt – prøv vår ROI-kalkulator: Får du noe igjen for investeringene på web? Anders har utviklet en ROI-kalkulator som hjelper deg med å finne ut hvor lønnsomt nettstedet ditt egentlig er. Denne har Smashing Magazine publisert en variant av.
  5. Sosiale medier 2012 edition. Dette bør du tenke på: Nå har vi kommet så langt at vi ikke leker sosiale medier lenger, det må planlegges på samme måte som arbeid med andre kommunikasjons- og markedstiltak. Sesilie forteller hvordan.
  6. Navigasjon: 5 myter og 1 paradigmeskifte: Are går gjennom hovedpoenga fra debatt-innlegget som forårsaka ein ganske heftig debatt på Kjøkkenfesten for ei tid tilbake.
  7. En nybegynners vei fra papirskisser til HTML5: Må designere kunne kode for å gjøre en skikkelig jobb? Ida gir deg et nybegynnerperspektiv på koding som prototypingsverktøy.
  8. Dette kjennetegner en god webskribent: Ove forteller hva vi ser etter når vi ansetter innholdshoder i Netlife Research.
  9. – Konsulenter, skjerp dere: Slutt å synse. Slutt å kaste bort tiden vår. Eivind Lund er klinkende klar i sin tale til landets webkonsulenter. Bjørn rapporterer fra den nå så kjente debatten mellom Jostein og Eivind på Webdagene.
  10. 5 grunner til at norske nettbutikker bør gå mobilt: 2011 – året da mobil e-handel begynte å ta av! Anders stiller spørsmålet: Har du råd til å vente?

Hva har du lyst til at vi skal skrive om (evt. skrive mer om) i 2012?