Netlife i Bergen tar form 2

Vårt bergenskontor er i ferd med å materialisere seg. To grønnskollinger er allerede på plass og kontorer i hjertet av Bergen er landet.

De nye lokalene ligger midt i sentrum av Bergen, nærmere bestemt Torggaten 5 under Festspillene. Interiørarkitekten vår er i gang og i slutten av januar flytter vi inn.

bergen

Våre to første bergensere er Kjell-Morten Bratsberg Thorsen, interaksjonsdesigner og tidligere teamleder i Oslo, og designtalentet Marius Hauken. Begge to jobber allerede fra Bergen i midlertidige lokaler.

Vi søker folk

Men vi trenger selvfølgelig flere folk. Dette er det vi ser etter i første omgang:

Hva kan vi tilby?

Hos oss er de ansatte alt fra journalister til produktdesignere. Vi er mer opptatt av å ha folk som brenner for å lage gode digitale løsninger og er flink til det, enn at du har doktorgrad.

Men det holder ikke bare å være dyktig. Du bør ha:

Send søknad eller tips til kandidater til jobb@netliferesearch.com. Ring Kjell-Morten på 909 83 079 hvis du har spørsmål.

Søknaden bør inneholde en beskrivelse av deg, erfaring, bakgrunn og ambisjoner. Legg ved lenke til portfolio eller lenker til 3-5 prosjekter du har jobbet med. Beskriv din rolle i prosjektene.

Vi snakker med søkere fortløpende, men vil gjerne ha din søknad innen 29. november

Ove Dalen

Ove jobber med innhold og digital strategi. Han regnes som en av Norges fremste eksperter på digitalkommunikasjon og har skrevet bøkene “Effektiv nettskriving” (2009) og "Slik lykkes du endelig med innhold på nett" (2012).

Flere artikler av Ove CV

2 kommentarer

  1. er med!

  2. Et glitrende god initiativ som er omgjort til handling.
    Her er det gode muligheter for å integrere løsninger for semantisk annotering (tagging) med forutgående NLP analyse. Bloggen er raskt økende og det vil like raskt bli behov for smarte verktøy for å finne navn og relasjoner mellom navn og tema.
    Brit Helle

Skriv en kommentar

  • *

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>