Hva kan du slutte med på nett i 2016? 25

Kjære internett-venner. 2015 er over, og dere vet hva det betyr? Det betyr at det er på tide å gjette på hva som blir trendy på nettet i året som kommer.

Nå ringer alle landets journalister rundt og spør: Hvilke apper kommer vi til å laste ned? Hvilke sosiale medier blir de mest populære? Hvilke av tingene i huset vårt får 4G-tilkobling?

Men helt ærlig: Det er jo kjempekjedelig hva som er in. Alle vet hva vi egentlig vil vite: Hva er ut? Hva er den digitale parallellen til Buffalosko? Hvordan blir du kulere av å slutte med teite ting?

Ti ting du kan slutte med i 2016

Så, når trendnissen kommer med de 10 kule tingene du bør begynne med i 2016 kan det være fint å kunne si at du har vært snill webarbeider og sluttet med disse 10 tingene istedet. Hva er dine digitale nyttårsforsetter? Vi tror på et enklere 2016.