Netlife i London: Missioncamp 2016 0

60 mennesker i Netlife Research jobber sammen med noen av de flinkeste folka i bransjen i tre dager denne uken. Målet er å lære mer om bransjene kundene våre er i.

Netlife i New York

I fjor var vi en uke i New York, i år drar vi til London i 5 dager. Sammen jobber vi på tvers av disipliner og fag i bransjegrupper. Poenget er å dukke ned i trendene, finne nye og smarte løsninger og ikke minst lære av de beste folka i bransjen.

Det er to viktige ting som vi skal få ut av dette:

I Netlife Research er vi opptatt av at alle som jobber her hele tiden blir klokere. Derfor har hver enkelt i Netlife 30.000 kroner og 6 dager i året de kan bruke til kompetanseutvikling. I år bruker vi halvparten av dette budsjettet for å dra sammen til London for å lære mer. Til å hjelpe oss har vi fått tak i noen av de flinkeste digitalhodene i London.

Dette er bransjene vi dykker ned i:

Så hvem besøker vi i London? Noen av de største og mest suksessfulle bedriftene i verden innenfor sine felt. Utdanningsgruppa skal på besøk til Google UK og byrået IDEO for å lære om hvordan fremtidens læreløsninger ser ut, reiselivsgruppa har avtaler med AirBnB og Uber, Helse skal til Livework, nettbutikk-gruppa skal besøke Tesco, som er verdens 5 største netthandel-aktør. Offentlig-gruppa jobber med Sarah Richards som tidligere var i Gov-uk og besøker også Cabinet Office for å se hvordan de jobber med brukerinnsikt når de lager lover og regler. Bankgruppa besøker der mange av de nye oppstartsbedriftene i bankbransjen holder til. Og dette er bare noen av de vi besøker

Inviterer til Meetup

På fredag så inviterer vi til Meetup på The Trampery, for øvrig det samme lokalet som vi jobber i onsdag, torsdag og fredag. Dit inviterer vi alle vi møter og samarbeider med. På agendaen står en presentasjon av det vi har gjort for Norwegian de siste årene samt en spørsmål og svar-seanse med Lars Rasmussen, mannen bak Google Maps og Google Wave.

Kjenner du noen i London som vi bør invitere til Meetupen fredag 6. mai? Send de denne lenken
https://www.eventbrite.com/e/norwegian-design-google-guru-mingle-and-more-tickets-24837153595

Vi er allerede godt i gang og gleder oss som barn. Vi jobber på tvers av team og fagdisipliner og ser på utfordringene med nye øyne, jobber sammen på nye måter og finner nye problemstillinger å jobbe med.

Vi skal jobbe som bare rakkern, vi skal ta med oss verktøy og praktisk kunnskap hjem og vi har selvfølgelig tenkt å la resultatene bli delt og benyttet i alle prosjekter hvor det kan være nyttig – også ditt. Kompetanseoverføring, altså.

Jobber i Shoreditch

Vi jobber på The Trampery i Shoreditch. Trampery huser en rekke startups og kreative miljøer – ikke så ulikt norske Mesh. De samarbeider også med Tøyen Startup. Mer her: http://www.thetrampery.com/oldstreet/

Adressen: 239 Old Street, London, EC1V 9EY