Intuitiv mobilbank i lomma 0

Raskt, intuitivt, mobilvennlig. Danske Lunar Way satser alt på brukervennlige digitale banktjenester for Millenium-generasjonen.

CEO i Lunar Way, Ken Villum Klausen, fortalte på Spennkonferansen 2016 at Lunar Way er en såkalt «neobank», startet i Danmark, men på full fart inn i Sverige og Norge. De retter seg primært mot Millenium-generasjonen – eller Millenials på engelsk. Det vil si personer født etter 1980.

Lunar Way retter seg spesielt mot Millenium-generasjonen.
Lunar Way retter seg spesielt mot Millenium-generasjonen.

Mobil først

Det som gjør Lunar Way interessant, er at de satser 100% på mobile tjenester. Alt de gjør – alt de utvikler – tar utgangspunkt i mobilen.

Hvorfor?

Mobilen er potensielt sikrere (med for eksempel Touch ID), mer tilgjengelig og mer personlig enn datamaskinen. Ved å utnytte disse fortrinnene tilbyr Lunar Way et fullverdig alternativ til tradisjonelle banker. Lunar Way har selv blogget om hvorfor de mener mobile banktjenester er bedre: Culture, Cost, Convenience, Control, Security, Innovation.

Videre skriver de: «Utilising all the features of your mobile phone, creating an alternative to traditional banking and being available in your digital space when you need us, all adds up to a banking experience that’s intuitive, convenient and customer centric».

Sign-up på 47 sekunder

Ken Villum Klausen fortalte på konferansen at rekorden for å opprette en konto (via mobilen selvsagt) på Lunar Way er 47 sekunder. Han innrømmet at gjennomsnittet ligger nærmere 2-3 minutter, men det er likevel relativt raskt.

Det viser at Lunar Way tenker riktig. Det skal være raskt, intuitivt og enkelt. Både å opprette konto og å bruke tjenestene.

Europa og Snapchat

Veien videre for Lunar Way? Som nevnt, videre utvidelse i Sverige og Norge. Samt Finland, Tyskland, Nederland og Belgia.

Lunar Way bruker for øvrig Snapchat i markedsføringen. Kanskje et av de få selskapene, iallfall i bank- og finansbransjen, som lykkes med å bruke Snapchat til markedsføring?

Lunar Way er på Snapchat.
Lunar Way er selvfølgelig på Snapchat.